WAT IS ENERGIEZUINIG GLAS

Allereerst moet u de realistische behoeften van het project begrijpen. U kunt alle beschikbare kenmerken en eigenschappen aan uw ramen toevoegen, maar dit blijkt meestal een overdreven – en kostbare – stap te zijn die het eindproduct niet significant ten goede komt. In feite zou je voor elk specifiek oppervlak verschillende soorten glas kunnen kiezen, maar het project kan uiteindelijk ingewikkelder worden dan nodig.

Daarom raden we aan te zoeken naar een geïntegreerde oplossing die de overheersende omgevingsomstandigheden aanpakt, bijvoorbeeld intense blootstelling aan de zon of harde kou.

Voordat u op zoek gaat naar meer specifieke resultaten, is het belangrijk om te begrijpen dat dubbele beglazing een minimumvereiste is om de efficiëntie van glazen armaturen in een project te garanderen, vooral wat betreft de thermische transmissie en zonwering vereist door de constructie op basis van de locatie en oriëntatie. In speciale toepassingen kunt u monolithische glazen armaturen gebruiken, maar deze moeten thermisch worden behandeld.

www.wingman-montage.nl

About the author